€ 95 voor 3 avonden naar keuze (20 u. tot 22.30 u.)

SiljaCreatief bezig zijn met vriendinnen, collega's of familie? Wij bieden groepen tussen de 3 en 6 personen de mogelijkheid om gedurende 3 avonden naar keuze een complete workshop te volgen. Dit arrangement is inclusief alle benodigdheden. Mocht u niemand vinden om samen met u deel te nemen aan een workshop, dan is een privé workshop ook mogelijk voor € 125 voor de 3 avonden.

We beginnen op de eerste avond met een introductie over het gebruik van het materiaal en de basistechnieken van het mozaïeken. Daarna gaat u aan de slag met het ontwerp dat u thuis heeft voorbereid. Deze kan u dan aanbrengen op het te mozaïeken voorwerp voordat we overgaan tot het knippen en plakken van de tegels, alles onder intensieve begeleiding.

Gedurende de 3 avonden leert u precies wat er allemaal nodig is voor het verkrijgen van een mooi resultaat. Na de derde avond heeft u in principe genoeg basiservaring opgedaan om thuis verder te oefenen en uw kunstwerk af te maken. U krijgt de daarvoor benodigde materialen mee in bruikleen (tangen, tegels, lijm etc). Dan komt u nog een keer terug voor de laatste stap: het voegen van uw creatie. Alles is in de prijs inbegrepen.

Iedere lesavond naar wens thee/koffie/fris, wat zoets/hartigs, allemaal in een gezellige sfeer.

Heeft u interesse in dit arrangement, neemt u dan contact op via email of anders telefonisch om een datum af te spreken (contactinformatie). Gelieve op voorhand te laten weten met hoeveel personen u komt en na te denken over wat u zou willen maken en in ongeveer welke kleurentinten, zodat het nodige in huis kan gehaald worden voor uw werkstuk.Joomla Template by Joomlashack