Een middagje mozaieken

Wilt u uw kinderen een middagje creatief bezig laten zijn of is uw kind jarig en wilt u een leuk partijtje met vriendjes en vriendinnetjes voor hem/haar regelen? Voor kinderen vanaf 5 jaar organiseert MoniArt een middagje mozaieken.

Kids

Onderstaande prijzen zijn inclusief ondergrond, voorgeknipte tegels, lijm, afvoegen van de werkjes en verven van de niet-gemozaiekte kanten voor een mooie afwerking.

Ook krijgen de kinderen drankjes en wat lekkers te eten tijdens hun workshop, en voor een verjaardagspartijtje krijgt de jarige een cadeautje.

  • 1-2 kinderen = € 25 per kind
  • 3-5 kinderen = € 22 per kind
  • 6-8 kinderen = € 18 per kind
  • 9-10 kinderen = € 15 per kind


De kinderen kunnen kiezen uit de volgende ondergronden:

  • een schatkistje
  • een spiegeltje
  • een krukje
  • een schilderijtje naar keuze (een vlinder, bloem, hartje, auto, clown, slang, vis of eventueel een eigen ontwerp)
  • een onderzettertje voor pannen (eventueel als cadeau voor mama)


De workshop duurt in principe 3 uur maar als de kinderen eerder klaar zijn met hun werkje, kunnen zij bij MoniArt nog wat spelen (in de tuin als het mooi weer is), een filmpje kijken of wat verder knutselen. Vervelen zullen zij zich in ieder geval niet. De ouders mogen maar hoeven er niet bij te zijn tijdens de workshop indien zij hun tijd goed kunnen gebruiken om wat anders te doen.

De werkstukjes moeten een nachtje drogen, daarom worden deze de volgende ochtend door Monia gevoegd en kunnen deze dan tegen de middag opgehaald worden.

Knutselpakketjes

Voor ouders die liever thuis een partijtje houden, heeft MoniArt knutselpakketjes voor kinderen te koop.

KidsArt

Zo’n pakketje bevat: de ondergrond (een schilderijtje van een vlinder, een bloem, hartjes, een autootje, een voetbal of een vis) evenals de nodige voorgeknipte tegels, de lijm en het voegmiddel. Dit hele pakketje kost slechts € 15. U kan de pakketjes op voorhand bestellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en daarin aan te geven welke schilderijtjes u wilt ontvangen. U kan ook bellen naar nummer 0229 203 502 en uw bestelling doorgeven. U kan de pakketjes afhalen bij MoniArt maar deze kunnen ook thuis bezorgd worden voor € 7 indien u in Noord-Holland woont. Anders kunnen deze ook met de post worden verstuurd (standaard prijs voor het verzenden van pakketten).Joomla Template by Joomlashack