€ 110 voor een hele zaterdag of zondag (10.00 tot 18.00 uur)

YvonneEen dagje creatief bezig zijn met vriendinnen, collega's of familie? Wij bieden groepen tussen de 3 en 6 personen de mogelijkheid om gedurende een hele zaterdag of zondag een complete workshop te volgen. Dit arrangement is inclusief alle benodigdheden. Mocht u niemand vinden om samen met u deel te nemen aan een workshop, dan is een privé workshop ook mogelijk voor € 140 voor een hele zaterdag of zondag.

We beginnen de dag om 10 uur met koffie en thee, gevolgd door een introductie over het gebruik van het materiaal en de basistechnieken van het mozaïeken. Daarna gaat u aan de slag met het ontwerp dat u thuis heeft voorbereid. Deze kan u dan aanbrengen op het te mozaïeken voorwerp voordat we overgaan tot het knippen en plakken van de tegels, alles onder intensieve begeleiding. Rond 12.30 uur wordt een uitgebreide lunch voorzien. Verder mag u naar wens koffie, thee, water en frisdrank nemen. Gedurende de hele dag leert u precies wat er allemaal nodig is voor het verkrijgen van een mooi resultaat. De dag eindigt om 18 uur. Dan heeft u genoeg basiservaring opgedaan om thuis verder te oefenen en uw kunstwerk af te maken. U krijgt de daarvoor benodigde materialen mee in bruikleen (tangen, tegels, lijm etc). Dan komt u nog een keer terug voor de laatste stap: het voegen van uw creatie. Alles is in de prijs inbegrepen.

Is het praktischer voor u dat u die dag uw kind(eren) meeneemt, dan is dat geen probleem. Vanaf 8 jaar kunnen zij een eigen mozaiekwerkje maken en kost het u slechts EUR 25 per kind. Alles wordt op voorhand voorbereid voor uw kind(eren): een ontwerpje naar keuze zal klaar liggen, de tegelstukjes zullen voorgeknipt zijn, zo hoeft op de dag zelf enkel nog geplakt te worden. Daar zijn kinderen sowieso al de hele dag zoet mee.

Heeft u interesse in dit arrangement, neemt u dan contact op om een datum af te spreken (contactinformatie). Gelieve op voorhand te laten weten met hoeveel personen u komt en na te denken over wat u zou willen maken en in ongeveer welke kleurentinten, zodat het nodige in huis kan gehaald worden voor uw werkstuk.Joomla Template by Joomlashack